Konzervanty a antioxidanty, zoznam éčok

Konzervanty predlžujú trvanlivosť potravín tak, že bránia činnosti mikroorganizmov. Najstaršie konzervanty sú morská soľ, cukor a ocot. Antioxidanty sú konzervanty, ktoré zabraňujú oxidácii niektorých zložiek potravín, a tým predlžujú ich trvanlivosť.

Zoznam éčok v kategorií konzervanty a antioxidanty

E210, E220, E221, E222, E223, E224, E225, E226, E227, E228, E230, E232, E249, E250, E284, E285, E312, E319, E240, E260, E270, E300, E306, E322, E239, E620

Zoznam kategórií éčok

Najčítanejšie články

 Plesňové a kvasinkové infekcie
 Ľanovo-proteínová liečebná diéta
 Delená strava
 Stravovanie podľa krvných skupín
 Detoxikačné kúry proti parazitom v tele
 Detoxikácia čreva
 Psychosomatika - výpoveď duše telom
 Chia semienka
 Aké oleje používať

Zoznamy

 Zoznam potravinových prísad "éčok"
 Zoznam nebezpečných "éčok"
 Zoznam alternatívnych terapií

Upozornenie: Uvedené informácie majú informatívny charakter, sú pravidelne aktualizované a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií neručíme. Akékoľvek používanie nami poskytovaných informácií je na vlastnú zodpovednosť. Pred začatím terapie, detoxikácie alebo pôstu sa vždy poraďte so svojim lekárom alebo online na zdravie.sk.


TOPlist