Modifikované škroby a zahusťovadlá, zoznam éčok
Zoznam éčok v kategorií modifikované škroby a zahusťovadlá
Modifikované škroby sú látky získané chemickým spracovaním jedlých škrobov (kyslé alkalické spracovanie alebo bielenie). Zahusťovadlá sú látky zvyšujúce viskozitu potraviny.
Zoznam éčok v kategorií modifikované škroby a zahusťovadlá
E1200, E1201Zoznam kategórií éčok
- Všetky éčka
- Baliace plyny
- Emulgátory
- Hnacie plyny (propelanty)
- Komplexotvorné látky (sekvestranty)
- Konzervanty a antioxidanty
- Kypriace látky
- Látky zlepšujúce múku
- Nosiče a rozpúšťadla
- Náhradné sladidlá
- Penotvorné látky
- Potravinové farbivá
- Povlakové látky
- Protihrudkujúce látky
- Protipeniace látky
- Regulátory kyslosti
- Stabilizátory
- Zvýrazňovače chuti a vône
Anketa, aký je Váš názor
Čoho najviac škodí | |
---|---|
Celkový počet hlasov: 4910 | |
Veľa soli | 20% |
Veľa cukru | 66% |
Veľa mäsa | 14% |
Najčítanejšie články
Plesňové a kvasinkové infekcieĽanovo-proteínová liečebná diéta
Delená strava
Stravovanie podľa krvných skupín
Detoxikačné kúry proti parazitom v tele
Detoxikácia čreva
Psychosomatika - výpoveď duše telom
Chia semienka
Aké oleje používať
Zoznamy
Zoznam potravinových prísad "éčok"Zoznam nebezpečných "éčok"
Zoznam alternatívnych terapií