Tuky, Strava a doplnky
Čo sú to tuky (lipidy), aká je ich úloha v ľudskom tele, ich charakteristika, delenie a trávenie. Aké sú "dobré" a "zlé" tuky, trans - tuky, čo je to nízkotučný trend, aké oleje sú vhodné na vyprážanie a pečenie, význam tukov omega 3, 6 a 9, problematika dobrého a zlého cholesterolu.
"Dobré" a "zlé" tuky, trans-tuky a nízkotučný trend (nie je tuk ako tuk)
Aké oleje používať na bezpečné vyprážanie a pečenie
Omega 3,6,9 ... (prečo sú tak dôležité)
Existuje "dobrý" a "zlý" cholesterol?
Ľanové semeno a ľanový olej vedia pomôcť pri infarkte aj rakovine
Olej z čiernej rasce - málo známy liek
Kokosový olej – využitie pri stravovaní, v kozmetike aj liečbe
Najčítanejšie články
Plesňové a kvasinkové infekcieĽanovo-proteínová liečebná diéta
Delená strava
Stravovanie podľa krvných skupín
Detoxikačné kúry proti parazitom v tele
Detoxikácia čreva
Psychosomatika - výpoveď duše telom
Chia semienka
Aké oleje používať
Zoznamy
Zoznam potravinových prísad "éčok"Zoznam nebezpečných "éčok"
Zoznam alternatívnych terapií
Kurzy, semináre, akcie
| Ďalšie kurzy, semináre, akcie |
| ONLINE SEMINÁRE - čínska medicína, feng-shui, osobnostný rozvoj, ... |
| Výchova detí metódou NEVÝCHOVY |
| Pôrod bez obáv - online video kurz |